Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tulevia Amerikkalaisia elokuvia

Amerikkalaiset elokuvat työllistävät monet elokuvateatterit tuotannollaan. Vuoden loppuun Suomeenkin saapuvia esityksiä valtameren takaa on useampia; jo pelkästään elokuulle osui jopa seitsemän filmiä, jotka lämmittivät teattereiden istuimia katsojakunnallaan.

Magic in the moonlight elokuvan tapahtumat käydään 1920-luvun Rivieralla ja Jos viellä jään käsittelee onnettomuuden seurauksia 17-vuotiaan tytön elämässä.

Sin city 2 elokuvassa käväistään rikoksen alamaailmassa, missä seksikkyys on tietenkin vahva osa kuviota. Filmi lupaa vauhtia ja jännitystä kuviossa, joka ei toivottavasti kuulu monen elokuvissa käyvän arkipäivään – mieluumminkin pakoa todellisuudesta.

David Fincher puhuttelee yleisöä elokuvassa Gone Girl ja epäilyksen kohteeksi joutuvat niin kauneus ja avioliitto kuin rakkauskin. Mihin voimme enää uskoa?

Marraskuun lopulla ensi-iltaa odottava filmi Nälkäpeli – Matkijanärhi 1, on tieteisseikkailua edustava Francis Lawrencen samannimiseen novelliin perustuva elokuva, joka jatkaa Nälkäpeli – filmisarjaa. Nälkäpelit on voitettu, ja jäljelle jääneet kauhuja kokeneet ja ahdistuneet sankarit kohtaavat uusia haasteita nyt kapinan ja sisällissodan mullistamassa yhteiskunnassa. Elokuva on jaettu kahteen osaan ja tapahtumaa riittää kumpaankin jaksoon.

Joulukuun puolessa välin teattereihin saapuu innolla odotettu Hobitti-viiden armeijan taistelu. Tämäkin filmi perustuu kirjaan ja mielikuvitusmaailman olioiden taistelusta eloonjäämisestä. Aihetta on riittänyt jo kolmanteen ja oletettavasti viimeiseen Hobitti-filmiin. Mahtavaa filmaustekniikkaa päästään näkemään lohikäärmeen hyökkäys- ja taistelu tilanteissa: mitä kaikkia kirouksia maagiset vallat sylkevätkään syövereistään! Ei ole helppoa hobiteillakaan.